Ontdek de stad op een Hippe en Spannende manier met deze Futuristische Citygame

Bij deze City Game is inbegrepen:

  • Spelbegeleiding
  • 1 Ipad per team (maximaal 10 personen per Ipad)
  • 1 koffertje met gadgets per team
  • Foto's van de opdrachten, verzonden per mail
  • Organisatie en begeleiding

Prijzen:

2-uur durende city game8 t/m 10 personen € 33,00 p.p.
11 t/m 25 personen € 30,00 p.p.
26 t/m 40 personen € 27,00 p.p.
Vanaf 41 personen € 24,00 p.p.
3-uur durende city game
8 t/m 10 personen € 35,00 p.p.
11 t/m 25 personen € 33,00 p.p.
26 t/m 40 personen € 30,00 p.p.
Vanaf 41 personen € 27,00 p.p.

De prijs van deze hippe en spannende City Game is geldig tot 1 mei 2020.

Originele City game te spelen in heel Nederland

  Onze Citygame laat jullie de mooiste plekken van de stad zien, maar dan op een totaal andere manier. Het spel is een kruising tussen een speurtocht en een spannen Escape Room met lastige hersenkrakers. Ga op zoek naar geheime virtuele kluizen of praat met levensechte hologrammen!

  Geen Suffe vragen dus, maar missies waarbij samenwerken de sleutel tot succes is.

From Russia with Love

  Onze AR City is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Alle spelers spelen tegelijk onze game, of jullie nou met 8 personen zijn of met 200. Iedereen speelt mee in hetzelfde spel. Groepen groter dan 8 personen worden opgedeeld in teams, ieder team moet proberen zoveel mogelijk punten te behalen. Dit zorgt niet alleen voor teamwork maar ook voor flink wat competitie tussen de teams.

Groepsuitje in een stad naar keuze

  Onze spelbegeleider staat op jullie te wachten op de afgesproken locatie. Hij/zij zal jullie meenemen in een verhaal van geheime agenten, verborgen codes, intrige en spionage. Bovendien zal hij jullie wegwijs maken in de wereld van Augmented Reality, een techniek waarbij virtuele objecten tot leven komen in de "echte" weredl!

  Onze spelbegeleider zal op ieder moment in het spel beschikaar zijn voor eventuele hints en vragen. Bovendien zal hij jullie foto-opdrachten beoordelen, weer dus creatief!

  Ieder team krijgt van ons een koffertje met toffe gadgets en een ipad mee. Via de ipad zoeken jullie de weg naar de verschillende missies die in de stad verborgen liggen. De gadgets kunnen jullie helpen bij het oplossen van de verschillende missies.

  De speluitleg zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Na de speluitleg gaat het avontuur beginnen! Dan zijn jullie omgetoverd tot een groep geheime agenten!

  Zijn jullie klaar om onze wereld te redden? 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • wifi

Onze partner

Over ons

Het bedenken en maken van de meest gave en unieke belevingen is onze passie! Wij willen “WAUW” horen uit elke mond, kippenvel toveren op elke huid en mensen verbazen!
Al enkele jaren zijn wij bezig met het maken van Virtual en Augmented Reality belevingen waaronder: VR Escape Rooms, VR Devices, VR Arcades, AR Citygames en AR Escape Room Puzzels.

Ervaar de nieuwste Augmented Reality Technologie!

Augmented Reality laat je virtuele objecten of omgevingen zien in de “echte” wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire spelletje: Pokemon GO. Waarbij er spontaan op straat virtuele figuren verschijnen. Wij combineren deze toffe techniek met uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies!

Teambuilding en competitie in één!

Onze Citygames halen het beste in uw team naar boven, maar soms ook het slechtste…. Onze raadsels en puzzels zorgen er voor dat iedereen moet samenwerken. Maar ook elkaar saboteren behoord tot de mogelijkheden! Battle tegen elkaar in spannende minigames, of leg verborgen bommen neer?

Locaties

Onze AR Citygame is te spelen in elke stad in Nederland en België.