Cocktailworkshop - Shake en dine!

Uitgebreide omschrijving

De Cocktailworkshop biedt een unieke ervaring waarbij teambuilding, passie en plezier centraal staan. Amusement , interessante informatie en verrukkelijke cocktails vormen samen de perfecte mix voor een knap staaltje entertainment. Onze enthousiaste cocktailbartenders zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt, dat iedereen aan bod komt, creëren afwisseling, gezelligheid en houden de score bij!

Naast onze vaste locaties is het ook mogelijk om op uw locatie te verschijnen!

De prijs van deze aanbieding is een vanaf prijs, afhankelijk van de keuze en de locatie.
8.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

een leuke workshop! we hebben veel gelachen!

Anneke Burki

8

Helaas was ik zelf verhinderd, maar van mijn collega's heb ik vernomen dat ze enorm plezier hebben gehad. Het wedstrijd element en daaruit voortvloeiende team building is heel goed bevallen. Pin en Xander hebben het uitstekend gedaan! Een aanbeveling: wat te eten - kaasplankje/bitterballetjes/knabbels - zou heel fijn zijn tijdens de 3 uur durende shake-sessie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit bedrijf organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties voor ieder gelegenheid! Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen de juiste mix voor een geslaagde uitje!

Faciliteiten

Wij werken op locatie

Ligging

Breda

Omgeving

Op Locatie